Ilmaiskierrokset

Ilmaiskierros on juuri nimensä mukainen palkinto tai kylkiäinen, jonka pelaaja voi saada erilaisten kampanjoiden tai ensi talletusten yhteydessä. Ilmaiskierrokset ovat MrGreenille tapa tarjota pelattavaa asiakkailleen, sekä samalla tutustuttaa heidät uusien pelien äärelle tai muistuttaa millaisia ne kaikkien suosikkipelit ovatkaan. Esimerkiksi ensimmäisen talletuksen yhteydessä saatava 100+100 ilmaiskierrosta jaetaan viidelle päivällä siten, että jokaiselle päivälle pelaajalle tulee 20 ilmaista pelikierrosta. Jokainen yksittäinen paketti ilmaiskierroksia on voimassa 48 tuntia, jollei säännöissä ole erikseen jotain muuta kerrottu.

Mikä se kierrätysehto on?

MrGreenillä ilmaiskierroksiin liittyy 35 kertainen voittojen kierrätysehto, eli kaikista ilmaiskierroksista saadut voitot tulee kierrättää 35 kertaa, ennen kuin voittoraha on oikeata rahaa ja kotiutettavissa pelaajan pelitililtä. Tällä hetkellä esimerkiksi avaustalletuksen yhteydessä saatavat ilmaiskierrokset ovat Book of Dead peliin, missä pelaaja lähtee seikkailemaan egyptiläisten ja mayalaisten symbolien pariin etsien kuoleman kirjaa, jotka rullille pysähtyessään sitten antavat hyviä rahapalkintoja pelaajalle. Itseasiassa ensitalletuksen (minimi 20 euroa) tehtyään pelaaja saa saman tien 100 ilmaispyöräytystä, jotka hän voi käyttää saatavilla oleviin peleihin, pelit vaihtelevat ja peleissä on muitakin vaihtoehtoja kuin Book of Dead.

Pelien sisäiset ilmaiskierrokset

Monessa kolikkopelissä isojen voittojen salaisuus piilee juuri pelin sisäisissä ilmaiskierroksissa ja niiden sisältämissä bonuspeleissä tai bonuksissa. Monessa perus kolikkopeli antaa pieniä voittoja tasaisesti riippuen peliin ohjelmoidusta volatiliteetistä, ja sitten ilmaiskierrosten osuessa kohdalle, sataa niitä voittoja. MrGreenin kolikkopelit eivät eroa tässä muista, ja voit kokeilla jokaista peliä ilman rahaakin, täysin ajanvietteenä nähdäksesi millaisia pelit oikeasti ovat, ja tykkäätkö niiden teemasta, värimaailmasta ja äänistä- omat suosikit kun löytää, voi lähteä sitten metsästämään niitä bonuspelejä ja ilmaiskierroksia. Kolikkopelien sisäiset ilmaiskierrokset usein vaativat kolme erikoissymbolia, ja sitten alkaa tapahtua. Aivan jokaisessa kolikkopelissä ei tätä toimintoa ole, joten kannattaa uusien pelien yhteydessä tutustua pelin omaan voittotaulukkoon.

Kampanjapalkinnot

MrGreen tarjoilee nettikasinollaan jatkuvalla syötöllä pelaajille erilaisia kampanjoita, joissa monesti on palkintona nimenomaan ilmaiskierroksia.